AWE Nieuwsbrief 2013  

Nieuws Werelden Bewoners Games

13-aug-2013 Overlijden van Wapsie

We moeten met pijn in ons hart meedelen dan Wapsie overleden is, haar website Omawapsie.nl is offline gezet. Wapsie had een eigen wereld Wapsland en speelde ook actief mee met de spelletjes ToTheTop en Landpick, in juni heeft ze nog meegespeeld met ToTheTop, op 5 juli is Wapsie overleden.

Wapsie had ook een receptenwebsite, waarmee ze in februari 2011 zelfs de krantenkoppen haalde. (zie nieuwsbrief van 2011) Hierdoor hebben we ook een foto van haar voor in onze nieuwsbrief.

17-jul-2013 AW Mobile : chatten via Skype

In de portalwereld Unidemo heb je nu ook de bot [AWMobile], waardoor je via verschillende media contact kunt houden met AW-Europe : Vanaf heden kun je via Skype chatten in AW-Europe. Hoe werkt het ? Eerst ga je inloggen in Skype en voeg je AWE-Unidemo toe als contactpersoon. Typ daarna het bericht naar AWE-Unidemo : .help (help met een punt ervoor) en je krijgt een commando-lijst , tik nu in : .login , en je bent meteen ingelogd : alle tekst die je in skype intypt verschijnt in de chat van de wereld Unidemo. En ook omgekeerd : alle chattekst in de wereld Unidemo verschijnt ook in Skype. Door .logout in te tikken, of door Skype af te sluiten, wordt de AWMobile-sessie afgesloten.

10-jul-2013 An explosion of ideas

In de nieuwe portalwereld Unidemo wordt het evenement "An explosion of ideas" aangekondigd, dat gedurende de ganse maand oktober zal plaatsvinden. Tegelijkertijd wordt ook het 10-jarig bestaan van Aw-Europe gevierd.

 

 

10-jul-2013 Unidemo als nieuwe portalwereld

Begin juli werd Unidemo als nieuwe portalwereld gekozen. Dit is in vervanging van de wereld Titanic3d. De Titanic3d heeft een zware download waardoor niet iedereen vlot binnengeraakt in de wereld. Daarom werd gekozen voor een wereld met een korte downloadtijd.

 

 

22-feb-2013 Heropstart AWE Promoteam

Het AWE Promoteam gaat terug games sponsoren en zorgt ervoor dat er terug nieuwe evenementen zijn, zodat er vele spelers zullen zijn als het 10-jarig feest zal van start gaan. Het AWE Promoteam gaat de game ToTheTop te sponsoren voor de maand maart : elke speler wint 2 credits per gescoord punt. . Dus niet alleen voor de top10 van de spelers, maar dit voor alle spelers. De credits worden overgemaakt via AwExchange.

 

13-feb-2013 AW-Europe bestaat 10 jaar !

Op 13 februari bestaat AW-Europe exact 10 jaar ! En dat zal dit jaar zeker gevierd worden. De voorbereidingen zijn hiervoor al aan de gang en deze zomer zullen talrijke activiteiten van start gaan. Er komt alvast een nieuwe "hunt" of "quest" die in talrijke werelden zal georganiseerd worden, met daarnaast nog talrijke andere games en evenementen. De bedoeling is ook dat er meetings zullen zijn met sprekers van professionele bedrijven , nieuws hierover volgt nog in de komende maanden.